skip to Main Content
  • 1. Reis Document(en)
  • 2. Bevestiging
  • 3. Betaling

Visum Cuba

Prijs: € 39,95

Heeft u hulp nodig bij het invullen van een bepaald veld?
Voor sommige velden is er al een uitleg gegeven. Als u meer hulp nodig heeft kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

+31 (0) 23 - 221 00 04

Reisgegevens

Algemene gegevens

Hieronder kunt u al uw gegevens invullen, kopieer dit zorgvuldig uit uw paspoort. U moet voor alle reizigers een visum aanvragen. Dit doet u in één keer door onderaan op 'reiziger toevoegen' te klikken. U hoeft de algemene informatie slechts één keer in te vullen (alle visa worden naar hetzelfde adres gestuurd). Het is niet nodig dat alle reizigers op het opgegeven adres verblijven. Het adres wordt indien gewenst alleen gebruikt voor het verzenden van uw visa.

Adres

Vul het adres in van één van de reizigers. De reizigers hoeven niet allemaal op hetzelfde adres woonachtig te zijn.

Spoedaanvraag

Desgewenst kunnen wij uw verzoek met spoed behandelen. Uw visum wordt dan nog dezelfde dag verzonden. De kosten voor een spoedaanvraag bedragen € 14,95 per persoon.

Mondkapjes

Traveldocs adviseert om goed voorbereid te reizen. Wij leveren FFP2 gecertificeerde mondmaskers à 10 stuks voor € 19,99 per set. Als u meer dan 10 mondmaskers wilt bestellen, mail ons dan of bel ons op 023 221 00 04

Reiziger 1

Voer hieronder de algemene informatie van de reiziger in. Klik op het label / veld of op het informatie icoontje voor uitleg. Besteed speciale aandacht aan de velden "Alle voornamen" en "achternaam".

Ambassade Registratie - Aanbevolen

Ga veilig op reis.
Laat TRAVELDOCS uw reis registreren bij het Ministerie van Buitenlandse zaken zodat u met een gerust hart op reis kan gaan. Het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken raadt Nederlandse reizigers aan om zich te registreren bij de ambassade in de landen die zij zullen bezoeken. Registratie houdt in dat de Nederlandse ambassade in het land van bestemming op de hoogte zal zijn van uw reisplannen en dat u bent ingeschreven in het crisis registratiesysteem zodat u altijd op de hoogte bent van belangrijke gebeurtenissen.

Reiziger toevoegen

Visum Cuba

Prijs: € 39,95

Heeft u hulp nodig bij het invullen van een bepaald veld?
Voor sommige velden is er al een uitleg gegeven. Als u meer hulp nodig heeft kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

+31 (0) 23 - 221 00 04

Back To Top