skip to Main Content
visum Thailand

Veel gestelde vragen
Thailand visum

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op

Algemene vragen

Wat is een visum voor Thailand precies?

Als u naar Thailand wilt voor een vakantie- of zakenreis, dient u een elektronisch visum aan te vragen. Het visum betreft een PDF bestand, welke wordt uitgegeven door de Thaise overheid en per mail wordt aangeleverd. Met dit visum heeft u toestemming om het grondgebied van Thailand te betreden. Dit visum wordt meestal uitgegeven door de ambassade van Thailand in Den Haag, dit in samenwerking met de Thaise immigratiedienst.

Tijdens de paspoortcontrole in Thailand zal het visum gecontroleerd worden. Indien u met het vliegtuig aankomt, zal de eerste check van het visum waarschijnlijk al op de luchthaven plaatsvinden.

Onze medewerkers gaan professioneel te werk om er zeker van te zijn dat uw visumaanvraag voor Thailand foutloos wordt aangeboden bij de Thaise ambassade, zodat u met een gerust hart op reis kunt gaan.

Heb ik een visum nodig voor Thailand?

Toeristen die de Nederlandse nationaliteit bezitten hebben alleen bij een verblijf langer dan 30 dagen een visum Thailand nodig. Zakelijke reizigers die de Nederlandse nationaliteit bezitten hebben altijd een visum Thailand nodig, ook bij een kort verblijf in Thailand.

Welke soorten visa zijn er te verkrijgen voor Thailand?

Toeristen die de Nederlandse nationaliteit bezitten hebben, alleen bij een verblijf langer dan 30 dagen, een visum Thailand nodig. Zakelijke reizigers die de Nederlandse nationaliteit bezitten hebben altijd een visum Thailand nodig, ook bij een kort verblijf in Thailand.

Verder zijn er diverse visa te verkrijgen. Het type visum hangt af van uw reisdoel. Zo heb je naast toeristisch en zakelijke visa ook visa voor studenten, familieleden van Thaise burgers, visa voor pensionado’s etc.

Het doel van uw reis bepaald welk type visum u dient aan te vragen. Als u niet zeker weet welk visum het meest van toepassing is op uw situatie, schroomt u zich dan niet om contact met ons op te nemen! Onze medewerkers kunnen u hier verder over adviseren.

Moeten kinderen ook een reistoestemming voor Thailand verkrijgen?

Ja, iedereen die meereist, ongeacht de leeftijd, dient een visum te kunnen voorleggen bij het inreizen van Thailand. Dit betekend dat iedereen daarom ook dient te beschikken over een eigen paspoort (kinderen dus niet bijgeschreven in het paspoort van een ouder/voogd), waar het visum in komt te staan.

Wilt u direct het visum Thailand aanvragen? Dit kan geheel online via onze website!

Hoe lang mag ik blijven in Thailand?

Zowel Toeristische reizigers mogen op het visum maximaal 60 aaneengesloten dagen verblijven in Thailand. Voor zakelijke reizigers (en overige Non-immigrant visumtype houders) is dit 90 dagen. Daarnaast kunt u het visum altijd verlengen in Thailand. Afhankelijk van het type visum dat u heeft bedraagt de verlening 30 tot 90 dagen per keer.

Wanneer ik van plan ben Thailand meerdere keren te bezoeken, dien ik dan telkens weer alle gegevens in te vullen?

Ja, u dient per aanvraag nieuwe gegevens in te vullen. Wel kunt u een visum aanvragen met meerdere inreizen, een zgn multiple entry visum, waarmee u meerdere keren op één visum het land in- en uit kunt reizen. Hier gelden wel aanvullende voorwaarden en hogere tarieven voor.

Hoe veel keer mag ik Thailand inreizen met 1 visum?

Het single-entry visum is geschikt om éénmaal Thailand in te reizen.

Met het multiple-entry visum (met een geldigheidsduur van één jaar), mag men maximaal drie maanden aaneengesloten in Thailand verblijven. Na drie maanden vanaf inreizen dient u het land te verlaten, door opnieuw, vanuit een ander land in te reizen gaan de volgende drie maanden in.

Moet ik op de exacte data naar Thailand reizen die ik op mijn aanvraag heb aangegeven?

Nee, dat hoeft niet, Let wel : U mag alleen reizen binnen de geldigheidsdata vermeld op het visum voor Thailand. Als u uw reis heeft gewijzigd en deze niet meer binnen de geldigheid van het visum valt, dient u een nieuw visum aan te vragen. Het visum is 90 dagen geldig na afgifte. U dient binnen die 90 dagen Thailand in te reizen en pas bij inreis gaan het aantal dagen van verblijf van start.

Wat kost een visum voor Thailand en hoe lang duurt de procedure?

De kosten voor het visum variëren per visum en verwerkingsduur. Kijkt u op deze pagina voor de tarieven en de opbouw van de totaalprijs van het door u gewenste visumtype.

Normaliter is de levertijd van zowel het zakelijk als toeristische visum 5 werkdagen. De spoedprocedure neemt normaliter 3 werkdagen in beslag.

De ambassade en het consulaat behouden echter wel ten alle tijden het recht om langer dan de opgegeven verwerkingsduur de tijd te nemen om uw aanvraag te beoordelen.

Wat is een e-visum Thailand?

Onlangs heeft de Thaise overheid een nieuw elektronisch visum geïntroduceerd, genaamd het e-visum Thailand. Dit visum wordt – in tegenstelling tot voorheen – geheel digitaal verzorgd en afgegeven.

Via ons online aanvraagformulier op deze website kunt u het online visum aanvragen. Door uw aanvraag door Traveldocs.nl te laten verzorgen hoeft u niet zelf naar de ambassade dan wel het consulaat af te reizen met uw paspoort en overig benodigde documenten en weet u zeker dat de aanvraag correct wordt aangeboden.

Wanneer en hoe moet ik betalen?

Na het indienen van het online aanvraagformulier dient u de betaling te voldoen. Dit kunt u doen met:  iDeal, Paypal, Bancontact of creditcard. Indien er een toeslag gerekend wordt voor de door u gekozen ophaal- en/of verzendmethode wordt deze direct bij het totaal bedrag opgeteld.

Als u gebruikt van een spoedkoerier op maat (voor het ophalen en/of retourneren) zullen de kosten achteraf worden gefactureerd.

U mag het visum in sommige gevallen ook middels een betaallink per mail of via bankoverboeking voldoen, indien het niet lukt om de betaling via onze website in orde te maken. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op.

Over het verkrijgen van een reistoestemming Thailand

Hoe vraag ik het visum voor Thailand aan?

De procedure voor de aanvraag van het visum voor Thailand begint online. Hiervoor opent u het online aanvraagformulier. Na alle gegevens van de betreffende reiziger(s) ingevuld te hebben kan de aanvraag, zeer eenvoudig, worden betaald. Dat is mogelijk met iDeal, Bancontact, Paypal of met Creditcard. Als de betaling is afgerond ontvangt u ( binnen maximaal 1 uur) een e-mail van ons met  instructies over het aanleveren van de benodigde documenten. Voor het aanleveren van deze documenten kunt u er voor kiezen om ze zelf af te komen geven op ons kantoor, ze te verzenden per e-mail, en tevens kunt u gebruik maken van onze veilige ophaalservice.

Zodra de documenten binnen zijn, zullen wij het pakket grondig nakijken voor u. De gegevens, die wij zelf kunnen, zullen wij waar nodig aanpassen. Indien wij gegevens missen, zullen wij u telefonisch dan wel per mail hierover benaderen.

Zodra het pakket gereed is en conform de voorwaarden, zullen wij de aanvraag online indienen vai het e-visum systeem van de Thaise overheid. Nadat de aanvraag is ingediend en betaald, krijgen wij te horen of er nog gevraagd wordt om aanvullende documenten. Ook dan zullen wij direct contact met u opnemen.

Na toekenning van het visum ontvangt u het visum voor Thailand per mail van ons. Het enige wat u hoeft te doen is deze te printen en los in uw paspoort te voegen.

Mijn visum is aangevraagd maar ik heb geen e-mail ontvangen , wat nu?

Heeft u na het voldoen van de betaling van uw visum , niet binnen een uur een e-mail van ons ontvangen , check dan eerst de map ongewenste post (spambox). Ook daar geen e-mail ontvangen? Neemt u dan contact met ons op, telefonisch dan wel per e-mail, via de contactpagina.

Hoe ver voor de reis kan/mag ik een reistoestemming voor Thailand verkrijgen?

U kunt een visum Thailand aanvragen tussen de minimaal 4 en maximaal 90 werkdagen voor het vertrek, dit is afhankelijk van het door u gekozen visumtype. Om er zeker van te zijn dat het visum tijdig wordt toegekend raden wij u aan de aanvraag enkele weken voor het vertrek in te dienen.

De ambassade behoudt echter wel ten alle tijden het recht om langer de tijd te nemen om uw aanvraag te beoordelen, dan de opgegeven gemiddelde verwerkingsduur hiervoor.

Let op: Er kan maximaal 1 geldig visum voor Thailand aanwezig geregistreerd staan op uw paspoortnummer, als u nog een lopend visum in uw paspoort hebt zitten vervalt de geldigheid van dit oude visum.

Is er ook een spoedprocedure?

Ja, het visum voor Thailand kan ook met spoed aangevraagd worden. De gebruikelijke levertijd voor zowel het zakelijke als het toeristische visum bedraagt 9 werkdagen, indien u een spoedaanvraag doet bedraagt deze 4 dagen. Voor deze spoedprocedure geldt een toeslag van €39.95 voor het zakelijke en €19.95 voor het toeristische visum.

Is het mogelijk om een groepsaanvraag in te dienen?

Ja, het is mogelijk om op één aanvraagformulier meerdere reizigers toe te voegen die samen naar Thailand reizen. Doordat veel gegevens slechts eenmaal ingevuld hoeven te worden kan dit veel invulwerk besparen.

Hoe verzend ik mijn paspoort en documenten?

Het is wenselijk om alles online per mail aan te leveren, maar indien u hier moeite mee heeft, is het fysiek aanleveren bij ons op kantoor in Hoofddorp ook goed (hier betaald u wel een toeslag voor, zodat wij de docuemtnen voor u kunnen digitaliseren). Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de documenten af te laten halen door een van onze koeriers.

Soms kan onze ophaalservice nog de zelfde dag worden ingezet. De mogelijkheid en de kosten hiervan zijn afhankelijk van de ophaallocatie, het tijdstip en de drukte bij onze koeriersdienst. Ook zijn de kosten voor het ophalen voor de volgende dag afhankelijk van de ophaallocatie.

U kunt ons telefonisch benaderen voor de mogelijkheden van onze ophaaldienst.

Hoe krijg ik het paspoort met het visum voor Thailand weer in mijn bezit?

U hoeft uw paspoort niet in te leveren. Een kopie hiervan is voldoende voor de verdere afwerking van de aanvraag.

Heeft u er voor gekozen om de documenten door ons te laten digitaliseren en wenst u deze daarna weer retour te ontvangen? Dan gelden er aanvullende verzendkosten.

Kan een bestaand visum Thailand verlengd worden?

Ja, u kunt het visum in de meeste gevallen met 30-90 dagen verlengen. Dit dient te gebeuren bij een lokale immigratie kantoor in Thailand. Zoek echter wel voor vertrek uit welke documenten hiervoor zijn benodigd en houd rekening met aanvullende kosten welke verschillen per visumtype. Is er geen immigratiekantoor in uw verblijfplaats? Dan kunt u in sommige gevallen ook terecht bij het lokale politiebureau in Thailand. Adresgegevens van de immigratiekantoren, alsmede aanvullende informatie, voorwaarden en benodigdheden vindt u op de website van de Thaise immigratiedienst.

Houdt u er ook rekening mee dat bij iedere nieuwe visumaanvraag voor Thailand een eventuele oude visum voor Thailand per direct ongeldig wordt verklaard. Dus dien pas een nieuwe visumaanvraag in op het moment dat u geen gebruik meer wilt maken van eventueel eerder verstrekte visa.

Hoe vraag ik het visum voor Thailand aan?

De procedure voor de aanvraag van het visum voor Thailand begint online. Hiervoor opent u het online aanvraagformulier. Na alle gegevens van de betreffende reiziger(s) ingevuld te hebben kan de aanvraag, zeer eenvoudig, worden betaald. Dat is mogelijk met iDeal, Bancontact, Paypal of met Creditcard. Als de betaling is afgerond ontvangt u ( binnen maximaal 1 uur) een e-mail van ons met  instructies over het aanleveren van de benodigde documenten. Voor het aanleveren van deze documenten kunt u er voor kiezen om ze zelf af te komen geven op ons kantoor, ze te verzenden per e-mail, en tevens kunt u gebruik maken van onze veilige ophaalservice.

Zodra de documenten binnen zijn, zullen wij het pakket grondig nakijken voor u. De gegevens, die wij zelf kunnen, zullen wij waar nodig aanpassen. Indien wij gegevens missen, zullen wij u telefonisch dan wel per mail hierover benaderen.

Zodra het pakket gereed is en conform de voorwaarden, zullen wij de aanvraag online indienen vai het e-visum systeem van de Thaise overheid. Nadat de aanvraag is ingediend en betaald, krijgen wij te horen of er nog gevraagd wordt om aanvullende documenten. Ook dan zullen wij direct contact met u opnemen.

Na toekenning van het visum ontvangt u het visum voor Thailand per mail van ons. Het enige wat u hoeft te doen is deze te printen en los in uw paspoort te voegen.

Heb ik ook een Thailand Pass of Certificate of Entry nodig voor Thailand?

Ja. Alle reizigers, ook Thaise paspoorthouders, zijn verplicht om bij aankomst een Thailand Pass te overleggen aan de lokale immigratieofficieren. Deze vervangt de zogenaamde COE (Certificate of Entry) welke aan het begin van de corona pandemie is gelanceerd als extra inreis toestemming, waarmee u de quarantaine gegevens moet vastleggen. De Thailand Pass wordt na goedkeuring verstrekt in vorm van een QR code, welke u digitaal of geprint mee op reis dient te nemen.

Traveldocs kan, naast het visum Thailand, ook de Thailand Pass voor u verzorgen tegen een bedrag van 69,95 euro incl. BTW per persoon, per aanvraag. Deze dienst zit niet in de visumkosten inbegrepen en dient apart aangevraagd te worden via de telefoon, e-mail of middels ons contactformulier. De betaling hiervoor kunt u vervolgens voldoen middels een betaallink (iDeal, bancontact of creditcard) of per factuur.

Ik wil graag dat Traveldocs de Thailand Pass voor mij verzorgd. Hoe kan ik dit in orde maken?

Traveldocs kan, naast het visum Thailand, ook de Thailand Pass voor u verzorgen tegen een bedrag van 69,95 euro incl. BTW per persoon, per aanvraag. Deze dienst zit niet in de visumkosten inbegrepen en dient apart aangevraagd te worden via de telefoon, e-mail of middels ons contactformulier. De betaling hiervoor kunt u vervolgens voldoen middels een betaallink (iDeal, bancontact of creditcard) of per factuur.

Nadat uw aanvraag is ontvangen, krijgt u van ons de betaallink toegestuurd. Zodra de kosten zijn voldaan krijgt u een overzicht van benodigde documenten en diens voorwaarden per mail toegestuurd. Deze documenten kunt u allemaal online, per e-mail, aanleveren. U hoeft geen documenten meer fysiek af te geven en hoeft u paspoort niet meer op te sturen naar ons. Dit geldt ook bij het aanvragen van het visum Thailand.

Hoe regel ik de Covid verzekering voor Thailand? Kan Traveldocs dit ook verzorgen?

Uiteraard kan Traveldocs u assisteren bij het afsluiten van de Covid verzekering voor Thailand, waarin staat dat u voor minimaal 50,000 USD dekking heeft bij COVID-19 en in code rood/oranje landen. Daarnaast dragen wij ook zorg voor de inpatient en outpatient vermeldingen van 400,000 THB en 40,000 THB. Deze zit standaard inbegrepen in de verklaring, ongeacht bij welke verzekeringsmaatschappij u verzekerd bent. In de meeste gevallen hebben wij na het afsluiten van de verzekering binnen 24 uur de correcte verklaringsbrief binnen per mail. Deze verklaring is noodzakelijk voor het aanvragen van de Thailand Pass.

Doordat wij samen met een assurantiebureau in Thailand werken, zijn de verzekeraars in alle gevallen Thais/Nederlandse partijen, welke beschikken over Nederlands sprekende medewerkers bij wie u terecht kunt voor al uw vragen en advies. Daarnaast kijken wij per situatie welke verzekeraar het beste bij u past en waar u het goedkoopst uit bent.

Wilt u dat Traveldocs de Thailand covid verzekering voor u verzorgd? Neem dan contact met ons op. U kunt de Thailand verzekering niet via onze visum Thailand pagina aanvragen.

Hoeveel kost de Thailand verzekering?

Indien Traveldocs de Thailand covid verzekering namens u moet afsluiten betaald u naast de kosten van de verzekering ook ons bemiddelingstarief van 49,95 euro incl. BTW per persoon. Reizigers van 75 jaar oud of ouder vallen onder een grotere risico groep en zijn daarom meer kwijt voor de verzekeringskosten dan reizigers tot 75 jaar oud.

Onderstaande kosten zijn inclusief ons bemiddelingstarief en zijn ter indicatie en te allen tijde onder voorbehoud.

Verblijf tot 30 dagen

< 75 jaar oud: 80-150 euro per persoon incl. BTW

> 75 jaar oud: 300-350 euro per persoon incl. BTW

Verblijf tot 60 dagen

< 75 jaar oud: 150-220 euro per persoon incl. BTW

> 75 jaar oud: 560-600 euro per persoon incl. BTW

Verblijf van 90 dagen of langer

< 75 jaar oud: v.a. 250 euro p.p. incl. BTW

> 75 jaar oud: v.a. 650 euro p.p. incl. BTW

 

 

 

Benodigde documenten en gegevens

Welke gegevens en documenten moet ik aanleveren voor de aanvraag?

Welke gegevens en documenten u moet aanleveren hangt af van uw reisdoel (toeristisch of zakelijk), het aantal benodigde inreizen in Thailand en de door u gewenste geldigheidstermijn van het visum. Na dat u de online aanvraag van het visum voor Thailand heeft ingediend ontvangt u van ons een persoonlijke e-mail met instructies voor het aanleveren van de benodigde documenten voor uw situatie.

Waar moet mijn paspoort aan voldoen?

Een noodpaspoort wordt niet geaccepteerd.

Het paspoort moet nog minimaal zes maanden geldig zijn na iedere inreis. Bij een lang verblijf in Thailand moet het paspoort geldig zijn de gehele periode van het verblijf. Het paspoort dient minstens één lege pagina te bevatten.

Staat er een O(de letter) of een 0 (het cijfer) in mijn paspoort?

Documentnummers in Nederland bevatten nooit de letter “O”, maar kunnen wel het cijfer “0” bevatten. Ook al lijkt het er dus op dat er een letter O in uw paspoort staat , het zal gaan om het cijfer 0. Ook is het belangrijk te weten dat een documentnummers in Nederland 9 karakter lang zijn.

Belgische documentnummers kunnen wel de letter(s) “O” en/of het cijfer “0”. Belgische documentnummers zijn 8 karakters lang en beginnen altijd met 2 letters gevolgd door 6 cijfers.

Zijn er vereisten aan mijn pasfoto?

De pasfoto dient digitaal aangeleverd te worden en in de afgelopen 3 maanden genomen zijn in het formaat 35x45mm. De pasfoto dient van hoge kwaliteit en in kleur met een witte achtergrond te zijn. Hoofdbedekking is op de pasfoto alleen toegestaan indien dit uit religieuze overweging is : Het zichtbaar zijn van het gehele gelaat is dan wel een vereiste.

Wij raden aan om deze bij de pasfotograaf te laten maken en vervolgens (al dan niet naast hardcopy) per mail op te vragen.

Welke documenten moet ik extra aanleveren als ik jonger dan 21 jaar ben?

Alle aanvragers voor een visum Thailand die alleen of met één van de ouders reizen moeten een, in het Engels geschreven, toestemmingsbrief ondertekend door de ouder(s)/voogd en een kopie van het paspoort van de ouder(s)/voogd aanleveren.

Ook moeten zij een kopie van een bankafschrift op hun naam aanleveren, met minimaal €100 saldo per dag verblijf in Thailand

Aanvragers die jonger zijn dan 18 jaar dienen tevens een kopie van de geboorteakte aan te leveren.

Welke documenten moet ik extra aanleveren als ik gepensioneerd ben?

Als u gepensioneerd bent en langer dan 60 dagen in Thailand wilt verblijven raden wij aan om een Non-Immigrant O visum aan te vragen, Traveldocs kan u hierbij assisteren, neem u hiervoor contact met ons op.

U moet wel kunnen aantonen dat u pensioen of AOW ontvangt en ouder bent dan 50 jaar.

Welke documenten moet ik extra aanleveren als ik werkloos ben?

Bent u werkeloos en wilt u een visum Thailand aanvragen dan is een bewijs van voldoende financiële middelen noodzakelijk, deze dient aangeleverd te worden in de vorm van een kopie van een recent bankafschrift met daarop een storting van het inkomen (bijvoorbeeld uw uitkering) van ten minste €550. De rekening dient op naam van de reiziger te staan, mocht het een gezamenlijke rekening betreffen dan dient ook een huwelijksakte aangeleverd te worden.

Moeten er al overnachtingen en vliegtickets geboekt zijn alvorens ik het Visum Thailand aanvraag?

Voor de aanvraag voor een visum Thailand dient u een kopie van uw hotelbevestiging en vluchtschema aan te leveren, op dit schema of e-ticket van uw vluchten moet zijn aangetoond dat de reiziger vanuit de EU naar Thailand vertrekt en dat( en wanneer) de terugreis vanuit Thailand plaatsvindt. Daarnaast moet uw naam op beiden documenten staan.

In Coronatijd dient de hotelbevestiging in vorm van SHA+ of AQ confirmation aangeleverd te worden. Vraag bij uw hotel om meer informatie of lees onze Thailand blogs door voor de voorwaarden.

Aan welke eisen moet een uitnodigingsbrief voldoen?

Een uitnodigingsbrief is een vereiste als u zakelijk naar Thailand reist, deze brief moet op bedrijfspapier geschreven zijn(een kopie is toegestaan), de naam van de aanvrager bevatten, de reden van de reis specificeren, het aantal gewenste inreizen aangeven, en de benodigde duur van het visum bevatten.

De ondertekenaar van deze brief dient ook een kopie van zijn/haar identiteitsbewijs aan te leveren, als deze ondertekenaar niet de Thaise nationaliteit bezit, dan is ook een kopie van diegene zijn/haar werkvergunning nodig.

Aan welke eisen moet een bedrijfsregistratie voldoen?

Een bewijs van bedrijfsregistratie is een vereiste als u zakelijk naar Thailand reist, deze documenten zijn;

-een complete en recente registratie van het uitnodigende bedrijf in Thailand (deze moet in de laatste 6 maanden afgegeven zijn, houdt er rekening mee dat de Thaise en westerse jaartelling van elkaar afwijken, het jaar 2020 is in Thailand het jaar 2563).

-Een bewijs van belastingbetaling

-En een financieel jaaroverzicht zoals opgegeven aan de Thaise belasting.

Het wijzigen of annuleren van een aanvraag

Ik heb iets fout ingevuld of aangeleverd, wat te doen?

In dit geval neemt u zo snel mogelijk contact met ons op om aan te geven wat er niet op orde is. Of uw visumaanvraag nog kan worden gecorrigeerd is afhankelijk van de aard van de fout en wat de status van uw aanvraag is.

Kan mijn aanvraag nog geannuleerd worden?

Na het ontvangen van uw paspoort en de overige documenten nemen wij uw aanvraag in behandeling. Vanaf dat moment is het annuleren van de aanvraag niet meer mogelijk. Wilt u uw aanvraag annuleren alvorens u uw paspoort en documenten hebt aangeleverd neem dan contact met ons op telefonisch dan wel per e-mail.

Overige vragen

Hoe gaan jullie om met persoonlijke gegevens?

Uw gegevens worden door ons alleen gebruikt voor de verwerking van uw visumaanvraag. Daarbij respecteren wij de privacy van elke gebruiker van onze site en zullen wij er zorg voor dragen dat alle persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk zal worden behandeld. Met klem laten wij u weten dat uw gegevens niet worden verkocht dan wel worden gebruikt voor welke andere commerciële doeleinden dan ook.

Mocht u verder nog vragen hebben over uw privacy, bekijk dan ons privacybeleid of neem contact met ons op.

Waar kan ik hulp vinden als het niet lukt?

Probeert u altijd eerst uw vraag op deze pagina te vinden, in bijna alle gevallen vind u hier het antwoord op uw vraag omtrent uw aanvraag over het visum Thailand.

Mocht u onverhoopt geen of onvoldoende antwoord op uw vraag vinden dan helpen wij u uiteraard graag, klikt u hier om contact met ons op te nemen.

Bent u van plan om naast Thailand ook andere landen te bezoeken?

Neem een kijkje op onderstaande bestemmingen

Zorg er voor dat u op tijd voorzien bent van alle nodige documenten. De benodigdheden kunt u per bestemming hieronder bekijken:

Back To Top