skip to Main Content

Visum Nieuw-Zeeland aanvragen (NZeTA)

Een visum is benodigd voor Nieuw-Zeeland. U kunt een toeristenvisum aanvragen vanaf € 42,95.

Ontvang uw visum vanaf 5 dagen!

De procedure van het aanvragen van uw visum Nieuw-Zeeland is mogelijk vanaf 5 werkdagen.

Bespaar tot 35%!

Bij het online bestellen van uw visum hanteren wij de scherpste prijzen.

Trustpilot
Bank betalingen

Toeristische en zakelijke reizen naar Nieuw-Zeeland zijn ivm het COVID-19 virus niet toegestaan. Afgifte van visa/NZeTA’s is daarom tot nader order opgeschort.

Reist u met urgente redenen of wilt u meer weten? Bel of mail ons.

Hoe werkt het?

visum

1. Aanvragen

Eenvoudig een NZeTA aanvragen door de benodigde gegevens online in te vullen.

veilig afrekenen visum

2. Online afrekenen

U kunt op een veilige manier online afrekenen met iDEAL, Bancontact, PayPal of creditcard.

visum aanvraag

3. Officieel document

U ontvangt het NZeTA per e-mail. Zo kunt u met een gerust hart op reis.

Visumbenodigdheden

Nieuw-Zeeland

Paspoort

Uw originele paspoort met een geldigheid van minstens 3 maanden na vertrek uit Nieuw Zeeland.

Pasfoto

Voor de aanvraag van een NZeTA is geen pasfoto vereist.

Reisgegevens

Een vluchtbevestiging.

Ambassade registratie (sterk aanbevolen)

Vanwege de toenemende dreiging beveelt het ministerie van Buitenlandse Zaken aan dat elke reiziger zich registreert. Op deze manier kan het Ministerie van Buitenlandse Zaken u zo nodig gemakkelijker informeren en ondersteunen. Traveldocs kan de ambassade registratie voor u verzorgen tegen aanvullende kosten van €18,- per persoon.

Wat is een visum Nieuw Zeeland precies?

Vanaf 1 oktober 2019 is Nieuw Zeeland voor alle reizigers niet meer visum vrij. Alle reizigers (behalve Australische en Nieuw Zeelands paspoorthouders) zijn verplicht om vooraf een visum te regelen.

Dit heet een New Zealand Electronic Travel Authorization, ofwel een NZeTA. Dit betreft een elektronische autorisatiebrief, waarmee u de grenzen van Nieuw Zeeland over mag. Ook bij een overstap dient u in het bezit te zijn van een NZeTA. Dus ook als u enkel doorreist via Auckland International Airport, moet u vooraf een NZeTA aanvragen. Houdt er wel rekening mee dat u met het transit visum de aangewezen transitruimte van het vliegveld niet mag verlaten. Wenst u dit toch vooraf te doen? Vraag in dat geval de NZeTA voor toeristische of zakelijke reizigers aan. Dit kan geheel online via onze website.

Voor wie is het visum Nieuw Zeeland bedoelt?

Het Visum Nieuw-Zeeland aanvragen is voor alle reizigers met een Nederlands of Belgisch paspoort. U kunt hiermee voor de volgende doeleinden reizen:

  • Zakelijke reizen
  • Toeristische reizen
  • Deelname aan (niet betaalde) toernooien en sporten
  • Eventuele sollicitaties en intake gesprekken

Reist u voor een andere reden naar Nieuw-Zeeland en wilt u weten of u een NZeTA visum Nieuw-Zeeland nodig heeft? Bel ons dan gerust! Wij zoeken dan direct uit of het visum op uw situatie van toepassing is en welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Hoe lang is het NZeTA visum Nieuw-Zeeland geldig?

Het e-visum Nieuw-Zeeland (NZeTA) is 2 jaar geldig, vanaf het moment van afgifte in Den Haag. Het betreft tevens een multiple entry visum, waarmee u dus onbeperkt aantal keer het land in- en uit mag reizen.

Belangrijk om te weten is wel het volgende:

  • Het visum is 2 jaar geldig na datum afgifte, dus niet vanaf het moment dat u het land inreist.
  • Per keer mag u maximaal 3 maanden aaneengesloten in het land verblijven, korter mag altijd, langer niet.
  • In elke periode van 12 maanden mag in totaal maximaal 6 maanden in Nieuw-Zeeland verbleven worden.
  • Alle reizigers (ook kinderen) dienen hun eigen visum te hebben. Het is dus niet mogelijk om meerdere mensen op één e-visum Nieuw-Zeeland te zetten.

Kosten en verwerkingstijd visum Nieuw Zeeland.

De overheid van Nieuw-Zeeland eist dat alle reizigers (ook zakelijke reizigers), de zogenaamde “International Visitor Conservation and Tourism Levy” (IVL) voldoen. Deze toeristenbelasting bedraagt $ 35 NZD en is inbegrepen in de totaalkosten voor visumprijs. De kosten van een NZeTA visum, inclusief toeristenbelasting, bedragen € 42,95 euro. Dit tarief is inclusief BTW, verwerkingskosten,  transactiekosten, consulaire kosten en eventuele assistentie bij uw aanvraag.

De standaard verwerkingstijd bedraagt gemiddeld 5 werkdagen voor het NZeTA e-visum.

Indien uw aanvraag haast heeft, is het tevens mogelijk om een NZeTA met spoed via onze website aan te vragen. In dat geval betaald u € 57,45 euro  per persoon. Het visum zal in dat geval binnen 2 werkdagen (in de praktijk echter vaak dezelfde dag al) aan u worden verstrekt. Deze kunt u direct gebruiken.

De ambassade behoudt echter wel ten alle tijden het recht om langer de tijd te nemen om uw aanvraag te beoordelen, dan de opgegeven gemiddelde verwerkingsduur hiervoor.

Op onze website kunt u een NZeTA (al dan niet met spoed) aanvragen voor zowel toeristische- als zakelijke reizen naar Nieuw Zeeland. Dit visum kunnen wij geheel digitaal voor u aanvragen, zonder hiervoor fysieke documenten van u te hoeven ontvangen, zoals bijvoorbeeld uw paspoort en reisgegevens. Dit alles kan geheel online gebeuren, waardoor de het visum voor Nieuw Zeeland aanvragen veel sneller voor u geregeld kan worden dan de reguliere visa.

  • Indien u een ander visumtype wenst aan te vragen dan de NZeTA, neemt u dan ruim vooraf contact met ons op. Onze visumexperts kunnen samen met u uitzoeken welk type visum nodig is voor uw reisdoel en wat u allemaal moet doen om dit visum te kunnen verkrijgen.

Waarom het Visum Nieuw-Zeeland aanvragen bij Traveldocs?

Bij Traveldocs staan wij garant voor professionele, correcte, vlotte en betrouwbare service.

Onze ervaren deskundigen controleren de aanvraag alvorens deze wordt ingediend bij de overheid van Nieuw-Zeeland. Slechts op deze manier bent u 100% zeker dat uw aanvraag correct en veilig wordt aangevraagd.

Traveldocs maakt de procedure juist makkelijker voor u, dus geen ingewikkelde website procedures meer.

U wordt op de hoogte gehouden van de status van de aanvraag via de mail, dan wel via de telefoon. Tevens kunt u ten alle tijden uw aanvraag volgen via de Tracking functie op onze website.

Traveldocs is een Nederlands bedrijf met jarenlange ervaring in de juiste connecties om uw documenten correct te behandelen. Wij werken samen met diverse tour operators, topclubs, grote bedrijven, vele KMO’s en vele anderen. Uw documenten zijn ten alle tijden in veilige handen bij ons.

Visum Nieuw Zeeland nu aanvragen

Wilt u het visum Nieuw Zeeland direct aanvragen? Ga dan direct door naar het online aanvraagformulier. Wilt u eerst meer weten over het visum en de procedure? Lees dan onze FAQ visum Nieuw Zeeland pagina, of neem contact met ons op via het online contactformulier.

Traveldocs helpt bedrijven en particulieren bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Als erkend legalisatie bureau assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade of het consulaat. Voor deze dienstverlening berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd. Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant en Traveldocs hanteert scherpe prijzen, een professionele service met een adequate knowhow binnen de wereld van legalisaties. Uiteraard heeft U ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via visum-legalisatie.nl  doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Back To Top