Ga naar hoofdinhoud

Visum Sri Lanka aanvragen

Gaat u op reis en wilt u een visum Sri Lanka aanvragen? Bij Traveldocs kunt u snel en eenvoudig een toeristenvisum aanvragen vanaf €99,95 euro. Heeft u meer vragen over hoe u de reis kunt voorbereiden en de actuele Corona regeling? Lees dan onze Reisadvies Sri-Lanka pagina >

Ontvang uw visum binnen 1 tot 4 werkdagen!

De procedure van het aanvragen van uw visum Sri Lanka kan binnen 1 tot 4 werkdagen.

Bespaar tot 35%!

Bij het online bestellen van uw visum hanteren wij de scherpste prijzen.

Bank betalingen

Hoe werkt het?

visum

1. Aanvragen

Eenvoudig een ETA visum Sri Lanka aanvragen door de benodigde gegevens online in te vullen.

veilig afrekenen visum

2. Online afrekenen

U kunt op een veilige manier online afrekenen met iDEAL, Bancontact, PayPal of creditcard.

visum aanvraag

3. Officieel document

U ontvangt het ETA visum Sri Lanka per e-mail. Zo kunt u met een gerust hart op reis.

Meer vragen over de voorbereiding van uw reis naar Sri-Lanka

Heeft u meer vragen over hoe u de reis kunt voorbereiden? Bekijk dan de volgende onderwerpen:

Visumbenodigdheden

Sri Lanka

Paspoort

Gaat u een visum Sri-Lanka aanvragen?

Dan dient u uw originele paspoort met een geldigheid van minstens 6 maanden na de vervaldatum van uw visum Sri Lanka aan te leveren.

Belangrijke informatie

Nadat u het ETA visum via de mail van ons heeft ontvangen, raden wij aan om hier een kopie van te maken en deze los in uw paspoort te bewaren zodra u op reis gaat.

Verblijf verlengen

Bij aankomst wordt de aanvrager 30 dagen toegang verleend met dubbele ingang vanaf de datum van eerste binnenkomst. Echter is dit besluit altijd aan de lokale immigratieofficieren. Traveldocs kan hier geen verdere invloed op uitoefenen zodra het visum in behandeling is genomen of reeds afgegeven.

Visum Sri-Lanka online aanvragen

Alle reizigers met de Nederlandse en Belgische nationaliteit moeten een visum Sri Lanka aanvragen, voordat zij het land mogen reizen. Indien reizigers van plan zijn, zakelijk dan wel toeristisch, minder dan 30 dagen in Sri Lanka te verblijven dan voldoet het e-visum Sri-Lanka, ook wel ETA (Electronic Travel Authorization) genoemd. Dit e-visum Sri Lanka kunt u hier eenvoudig en geheel online aanvragen.

Na de toekenning van het (e-)visum/ETA Sri Lanka dient de reiziger deze uit te printen en bij zich te hebben op reis.

De overheid van Sri Lanka heeft in de maand April 2024 haar consulaire tarieven flink verhoogd!

Welke soorten visums Sri Lanka kan ik aanvragen?

Sri Lanka kent diverse soorten visums die u kunt aanvragen. Zo zijn er bijvoorbeeld:

  • Een Visa on Arrival kan men bij aankomst op de luchthaven van Colombo verkrijgen tegen een bedrag van $ 40 USD. Hier zitten echter wel lange wachttijden aan verbonden,
  • E-visum (ETA) Sri-Lanka kunt u geheel online aanvragen. Dit kan tot 90 dagen voor vertrek. Met het elektronisch visum voor Sri-Lanka kan u twee keer het land in- en uitreizen, binnen 30 dagen na eerste binnenkomst.
  • Regulier visum Sri Lanka kan verkregen worden bij de ambassade. Dit visum Sri Lanka is bedoeld voor reizigers die langer dan 90 dagen willen blijven of, om welke andere reden dan ook, niet in aanmerking komen voor een elektronisch visum.

Toeristische en zakelijke e-visums Sri Lanka kunt u online aanvragen via onze website

Direct een e-visum Sri-Lanka aanvragen kunt u geheel online doen door te surfen naar ons online aanvraagformulier. Dit kunt u doen door op de knop onder- of bovenaan deze pagina te drukken.

Reizen met kinderen

Houd er rekening mee dat kinderen ook dienen te beschikken over een eigen visum Sri Lanka. Zij dienen een eigen dossier aan te leveren met alle nodige documenten. Zij moeten dus ook een eigen paspoort hebben.

Alles wat u moet weten over het visum Sri-Lanka

Kosten

  • Toeristisch e-visum/ETA Sri Lanka kosten zijn v.a. € 159,95
  • Zakelijk e-visum/ETA Sri Lanka kosten zijn v.a. € 224,95

Dit is inclusief verwerkingskosten, consulaire kosten, transactiekosten (bij iDeal/bancontact betaling) en BTW voor uw e-visum Sri Lanka.

Visum Sri Lanka in spoed

Ook kunt u gebruik maken van een spoedprocedure waarbij een toeslag berekend zal worden. U kunt voor de spoedoptie kiezen zodra u de aanvraag online op onze website plaatst.

Verwerking

Het verwerken van het visum Sri-Lanka duurt slechts 24 tot 69 uur vanaf het moment van indienen. Meestal betekend dit in de praktijk dat je het visum in spoed binnen één werkdag in huis hebt.

Geldigheid

Op het eTA voor Sri-Lanka mag je 30 dagen in het land verblijven. Na moment van afgifte is het visum tevens ook 30 dagen geldig om het land in te reizen.

Meer dan 30 dagen in het land blijven?

Wenst u langer dan 30 dagen te blijven in Sri Lanka? Dan kunt u bij de lokale Immigration Office vragen om een Visa Extension. Deze kan verlengd worden tot 90 dagen. Meer info vindt u op de pagina van de Immigratiedienst van Sri Lanka.

Waarom uw visum Sri Lanka aanvragen bij Traveldocs?

Bij Traveldocs staan wij garant voor professionele, correcte, vlotte en tevens zeer betrouwbare service. Ook als u het visum Sri Lanka wilt aanvragen kunt u op Traveldocs vertrouwen.

Onze ervaren deskundigen controleren de aanvraag alvorens deze wordt ingediend bij de overheid van Sri Lanka. Slechts op deze manier bent u 100% zeker dat uw aanvraag correct en veilig wordt aangevraagd.

Traveldocs maakt de procedure makkelijker voor u, dus geen ingewikkelde website procedures meer.

U wordt op de hoogte gehouden van de status van de aanvraag via e-mail dan wel telefoon. Tevens kunt u te allen tijde uw aanvraag volgen via de Tracking functie op onze website.

 

Traveldocs is een Nederlands bedrijf met jarenlange ervaring en de juiste connecties om uw documenten correct te behandelen. Wij werken samen met diverse touroperators, topclubs, grote (internationale) bedrijven en NGO’s. Uw documenten zijn te allen tijde in veilige handen bij ons.

Bent u van plan om naast Sri Lanka ook andere landen te bezoeken?

Neem een kijkje op onderstaande visum landen, zodat u goed voorbereid en voorzien van juiste documenten op reis kunt gaan.

Traveldocs helpt bedrijven en particulieren bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Als erkend legalisatie bureau assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade of het consulaat. Voor deze dienstverlening berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd. Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant en Traveldocs hanteert scherpe prijzen, een professionele service met een adequate knowhow binnen de wereld van legalisaties. Uiteraard heeft U ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via visum-legalisatie.nl  doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Back To Top