skip to Main Content

Visum Curaçao aanvragen

Een visum is benodigd voor Curaçao. U kunt een toeristenvisum aanvragen vanaf € 19,95.

Ontvang uw visum binnen 2 dagen!

De procedure van het aanvragen van uw visum Curaçao kan vanaf 2 werkdagen.

Bespaar tot 35%!

Bij het online bestellen van uw visum hanteren wij de scherpste prijzen.

Trustpilot
Bank betalingen

Hoe werkt het?

visum

1. Aanvragen

Eenvouding een Digital Immigration Card aanvragen door de benodigde gegevens online in te vullen.

veilig afrekenen visum

2. Online afrekenen

U kunt op een veilige manier online afrekenen met iDEAL, Bancontact, PayPal of creditcard.

visum aanvraag

3. Officieel document

U ontvangt het Digital Immigration Card per e-mail. Zo kunt u met een gerust hart op reis.

Visumbenodigdheden

Curaçao

Paspoort

Uw originele paspoort met een geldigheid van minstens 6 maanden na de vervaldatum van uw visum.

Aanvullende documenten

Om uw visumaanvraag te kunnen verwerken hebben wij de volgende aanvullende gegevens van de aanvrager nodig:

  • data van aankomst en vertrek
  • uw vluchtnummer
  • adres van verblijf op Curaçao

Daarom is het van belang dat u een vlucht- en hotelbevestiging op naam van de reiziger kunt aanleveren.

Geldigheid

  • Het online Digital Immigration Card biedt u de mogelijkheid om tot 90 aaneengesloten dagen in Curaçao te verblijven.
  • U mag maximaal 180 dagen per jaar in Curaçao verblijven.

Belangrijke informatie

  • Wij adviseren dat u een print van uw Digital Immigration Card samenvoegt met uw paspoort alvorens af te reizen naar uw bestemming.
  • Bewaar de aanvraag (of de email) van uw Digital Immigration Card. Zo hoeft u deze niet opnieuw in te vullen als u nogmaals naar dezelfde bestemming reist.

Wat is een visum voor Curacao?

Per oktober 2019 moeten alle reizigers vanuit de EU verplicht voor vertrek een digitale autorisatie/visum voor Curaçao aanvragen. Voorheen was het mogelijk om een Embarkation en Disembarkation (ED card) in het vliegtuig naar Curaçao in te vullen. Tegenwoordig is dit niet meer mogelijk en bent u verplicht voorafgaand aan uw reis een Digital Immigration Card aan te vragen. Dit digitale visum betreft een online autorisatiebrief, waarmee u de grenzen van Curaçao mag betreden. Dit e-visum kunt u snel en eenvoudig aanvragen via deze website. Zo kunt u al een eigen visum aanvragen vanaf € 19,95 per persoon.

Visumgeldigheid

Het e-visum voor Curaçao geeft u de mogelijkheid om tot maximaal 90 dagen in Curaçao te verblijven voor toerisme, privé doeleinden of zaken. Ook kinderen dienen in het bezit te zijn van een eigen e-visum voor Curaçao. Per kalenderjaar mag u tot maximaal 180 dagen in Curaçao verblijven.

U kunt tot 1 jaar voor vertrekdatum uw visum Curaçao aanvragen. Daardoor heeft u de mogelijkheid om het visum ruim op tijd in orde te hebben, zodat u met een gerust hart op reis kunt gaan!

Gaat u vaker naar Curaçao en wenst u opnieuw een visum aan te vragen bij Traveldocs? Dat is geen probleem! Indien u in staat bent om een kopie van uw reeds verkregen Digital Immigration Card te overhandigen, kunnen wij deze geheel voor u aanpassen met de juiste reis- en verblijfsgegevens, waardoor u niet opnieuw de standaard documenten en gegevens hoeft op te sturen. Dit maakt dat toekomstige visa aanvragen erg gemakkelijk, veilig en snel aan te vragen zijn!

Soorten visa Curaçao

Toeristische reizigers dienen voor vertrek in het bezit te zijn van een Digital Immigration Card. Bij aankomst op Curaçao kunnen deze reizigers van 18 jaar en ouder, gebruik maken van de zogenaamde eGates op de luchthaven. Als u met kinderen jonger dan 18 jaar reist dient u zich, na aankomst, bij een douanemedewerker te melden.

Zakelijke reizigers kunnen ook gebruik maken van de Digital Immigraton Card. Deze kunt u hier eenvoudig aanvragen. Met dit visum kunt u ook bij aankomst op de luchthaven gebruik maken van de eGAtes.

Bij een overstap zonder nieuwe incheck in Curaçao hoeft u geen visum vooraf aan te vragen.

De Digital Immigration Card kunt u geheel online via onze website aanvragen.
Wij hoeven hiervoor geen documenten of uw paspoort fysiek te ontvangen, waarmee u het visum vaak binnen 2 werkdagen al in de mailbox kunt verwachten!

Waarom uw Visum Curaçao  aanvragen bij Traveldocs?

Bij Traveldocs staan wij garant voor professionele, correcte, vlotte en betrouwbare service.

Onze ervaren deskundigen controleren de aanvraag alvorens deze wordt ingediend bij de immigratiedienst van Curaçao. Slechts op deze manier bent u 100% zeker dat uw aanvraag correct en veilig wordt aangevraagd.

Traveldocs maakt de procedure makkelijker voor u, dus geen ingewikkelde website procedures meer.

U wordt op de hoogte gehouden van de status van de aanvraag via e-mail dan wel telefoon. Tevens kunt u ten alle tijden uw aanvraag volgen via de Tracking functie op onze website.

Traveldocs is een Nederlands bedrijf met jarenlange ervaring en de juiste connecties om uw documenten correct te behandelen. Wij werken samen met diverse tour operators, topclubs, grote (internationale)bedrijven en NGO’s. Uw documenten zijn ten alle tijden in veilige handen bij ons.

Visum Curaçao nu aanvragen

Wilt u het visum Curaçao direct aanvragen? Ga dan direct door naar het online aanvraagformulier. Wilt u eerst meer weten over het visum en de procedure? Lees dan onze FAQ visum Curaçao pagina, of neem contact met ons op via het online contactformulier.

Traveldocs helpt bedrijven en particulieren bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Als erkend legalisatie bureau assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade of het consulaat. Voor deze dienstverlening berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd. Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant en Traveldocs hanteert scherpe prijzen, een professionele service met een adequate knowhow binnen de wereld van legalisaties. Uiteraard heeft U ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via visum-legalisatie.nl  doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Back To Top