Ga naar hoofdinhoud

Belangrijke informatie Saoedi Arabie

e-Visum Saoedi Arabië aanvragen en alle nodige info

Bij Traveldocs kan je het visum voor Saoedi Arabie helemaal online aanvragen. Zonder enige poespas en geen lastige Engelstalige vragen. Je loopt de stappen door in het Saudi evisum vragenformulier en voldoet de betaling. Zodra wij deze hebben ontvangen krijg je een mail met daarin de resterende kosten en een betaallink om deze online middels iDeal of creditcard te kunnen voldoen, en een vragenformulier die je op de computer kunt invullen en samen met kopie paspoort en digitale pasfoto kunt terugsturen naar ons. Wij dienen de aanvraag vervolgens voor jou in en je krijgt het visum Saoedi Arabie én de verplichte verzekering binnen 2 tot max. 3 werkdagen per mail van ons toegestuurd in .PDF bestand. Super makkelijk!

Saoedi Arabie e-visum aanvragen

Om het e-visum aan te kunnen vragen moet je eerst weten of je wel op een e-visum naar Saudi mag reizen.

Dit kan wanneer je een officieel paspoort hebt van een van onderstaande landen.

 

Andorra Australië & Oceanië België Bulgarije Brunei
Cyprus Canada China (incl. Hong Kong & Macau) Denemarken Duitsland
Estonia Frankrijk Finland Griekenland Hongarije
Ierland IJsland Italië Japan Kazachstan
Kroatië Letland Litouwen Luxemburg Liechtenstein
Maleisië Malta Monaco Montenegro Nederland
Noorwegen Nieuw-Zeeland Oostenrijk Oekraïne Polen
Portugal Rusland Roemenië San Marino Slowakije
Slovenië Spanje Singapore Tsjechië Verenigd Koninkrijk

 

Verenigde Staten van Amerika Zwitserland Zweden Zuid-Korea

 

Heb je een paspoort van een van bovengenoemde landen? Dan mag je gewoon op een e-visum op reis naar Saoedi Arabië gaan, mits je voldoen aan de overige voorwaarden die je hieronder op de pagina verder kunt lezen.

Heb je geen officieel paspoort, maar bijvoorbeeld een reisdocument van een van bovengenoemde landen? Dan mag je niet op een e-visum reizen en moet je een regulier visum Saoedi Arabië aanvragen via de consulaire afdeling van de Saoedische ambassade in Den Haag en dus ook biometrische gegevens afgeven.

Voorwaarden e-visum Saoedi Arabië

Als je op het e-visum wilt reizen naar Saudi moet je naast een officieel paspoort van een van de landen hierboven genoemd ook voldoen aan de volgende eisen die de Saoedische overheid stelt:

  1. Je verblijf is niet langer dan 90 dagen aaneengesloten;
  2. Het hele verblijfsperiode valt binnen de visumgeldigheid van 12 maanden na moment van afgifte;
  3. Je beschikt over een geldige verzekering voor Saoedi Arabië, welke aan het visum is gekoppeld (Traveldocs verzorgd dit standaard voor u. Dit is inbegrepen in de totaal te betalen kosten).
  4. Het e-visum wordt als kleurenkopie los in het paspoort mee op reis genomen,
  5. Het paspoort waarmee je reist is tenminste 6 maanden geldig op moment van vertrek uit Saoedi (per inreis) en komt overeen met de paspoortgegevens in het e-visum. Noodpaspoort, reisdocument of ID kaart worden niet geaccepteerd,
  6. Je hebt een geldig nationaliteit van een van de evisum goedgekeurde landen (zie hierboven in het schema).

 

Traveldocs kan het Saudi evisum geheel online voor je verzorgen! Druk op onderstaande knop om de aanvraag  direct in gang te kunnen zetten!

Direct een e-visum Saudi aanvragen? Druk dan op onderstaande knop! Liever eerst meer informatie inwinnen? Neem dan contact met ons op.

Wilt u documenten legaliseren voor gebruik in Saoedi Arabië? Vul dan het contactformulier op onze legalisatie pagina in en wij nemen spoedig contact met u op om de mogelijkheden en kosten te bespreken.

Traveldocs helpt bedrijven en particulieren bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Als erkend legalisatie bureau assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade of het consulaat. Voor deze dienstverlening berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd. Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant en Traveldocs hanteert scherpe prijzen, een professionele service met een adequate knowhow binnen de wereld van legalisaties. Uiteraard heeft U ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via visum-legalisatie.nl  doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Back To Top