Ga naar hoofdinhoud

Immigration and Relocation support

immigration relocation visa
Immigration and Relocation support
.

.

.

Start nu uw aanvraag

Our aim is to get people in the right place at the right time!

 

Traveldocs zet zich in om alle noodzakelijke internationale documenten voor zowel natuurlijke- als rechtspersonen te regelen. Wij helpen u daarom graag op weg bij immigration en relocation aanvragen.

Om op tijd alle nodige en juiste documenten krijgen, lijkt misschien een hele opgave. We hebben echter de ervaring en knowhow om de klus voor u te klaren!

Bij Traveldocs zijn wij ervan overtuigd dat als we meteen van in het begin alles correct in orde brengen, dit later veel tijd en dus geld kan besparen. Onze velen tevreden klanten kunnen dit beamen.

In een steeds groter wordende mondiale wereld is noodzaak om ervaring en knowhow met betrekking tot het omgaan met internationale documenten te kunnen voorleggen. Bij traveldocs hebben we wat er nodig is. Daarom vertrouwen onze snelgroeiende groep klanten ons om de dossiers tot een goed einde te brengen en te allen tijde bij ons terecht te kunnen voor hulp en advies op maat.

De wereld van reisdocumenten verandert voortdurend. Met dit in het achterhoofd, zijn we gewend om flexibel te zijn waar en wanneer nodig.

Diensten

Hieronder vindt u een overzicht van de diensten welke wij onder andere aanbieden:

  • Korte termijn visum
  • Lange termijn visum
  • Verblijfsvergunningen
  • Werkvergunningen
  • Juridische vertalingen
  • Legalisaties
  • Registraties
  • Uittreksels van documenten
  • Etc.

Naast bovengenoemde diensten bieden wij een brede scala van professionaliteit en deskundigheid. In de enorme wereld van internationale documenten kennen wij onze weg, waardoor het voor u nog gemakkelijker is om de juiste documenten op tijd te kunnen verkrijgen.

 

Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Waarom kiezen voor Traveldocs?

Traveldocs helpt bedrijven en particulieren bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Als erkend legalisatie bureau assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade of het consulaat. Voor deze dienstverlening berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd. Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant en Traveldocs hanteert scherpe prijzen, een professionele service met een adequate knowhow binnen de wereld van legalisaties. Uiteraard heeft U ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via visum-legalisatie.nl  doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Back To Top