Ga naar hoofdinhoud

Over ons

Traveldocs is met ruim 20 jaar ervaring uitgegroeid tot één van de meest professionele verwerkers van internationale reisdocumenten. Traveldocs werkt dagelijks met een team van ervaren visumspecialisten om reizigers optimaal te ondersteunen bij het verkrijgen van de juiste reisdocumenten zoals het visum, ETA of ESTA.

Gedurende afgelopen jaren heeft Traveldocs ruim duizenden mensen geholpen bij het verkrijgen van hun visum, legalisaties en andere documenten voor internationale reizen. Onze klanten bestaan uit reizigers, internationale bedrijven, touroperators en reisorganisaties.

Hoe gaan we te werk?

Het aanvragen van een visum kan een behoorlijke opgave zijn. Voor elk land gelden er andere benodigdheden om de aanvraag te kunnen indienen. Bij Traveldocs zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkeling met betrekking tot de benodigdheden. Hierdoor leveren wij altijd op tijd het visum af en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Lees ook de beoordelingen en bevindingen van reizigers die hun visum, eTA of ESTA voor USA aanvraag hebben ingediend bij Traveldocs.

U kunt eenvoudig uw visum, ESTA of eTA aanvragen bij ons op de website. Hier vult u de benodigde gegevens in. Vervolgens kunt u op een veilige manier online afrekenen met iDEAL, Bankcontact, PayPal of creditcard. U ontvangt het officiële visum, ESTA of eTA per e-mail of per koerier op uw thuis- of werkadres. Zo kunt u met een gerust hart op reis.

Waarom voor Traveldocs kiezen?

  • Wij hanteren de scherpste prijzen op het gebied van online visums bestellen
  • Wij voorzien klanten altijd op tijd van hun visum
  • Wij zijn 24/7 beschikbaar via de telefoon, per mail of via een van onze sociale media kanalen op u te helpen met uw aanvraag
  • Onze inspanningen worden gewaardeerd door onafhankelijke beoordelingen via het Trustpilot platform
  • Via de website bieden wij uw eenvoudige aanvraagformulieren aan, met uitleg bij elke stap in het proces
  • Vertrouwelijke gegevens worden zorgvuldig verwerkt, geheel conform de AVG (privacywetgeving)
  • Wij voorzien elke aanvraag van een tracking ID, met deze ID kunt u op onze website de status van uw aanvraag in de gaten houden.

De betrouwbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening van Traveldocs wordt tevens gewaarborgd door het Trustpilot keurmerk. Reviews op Trustpilot worden geschreven door consumenten van over de hele wereld. Iedereen met een service- of koopervaring in de afgelopen 12 maanden, kan hierover gratis een review schrijven. Zo weet u zeker dat u uw visumaanvraag veilig en vertrouwd kunt indienen via Traveldocs.nl

Volg ons op onze sociale media kanalen voor de meest recente updates en inspirerende reisblogs!

Populaire bestemmingen

Waarom voor TravelDocs kiezen?

Bespaar tot wel 35%

Wij hanteren de scherpste prijzen op het gebied van online visums bestellen.

Meer dan 500,000 Visums afgehandeld

We voorzien klanten altijd op tijd van hun visum!

24/7 Klantenservice

Wij zijn altijd beschikbaar om u te helpen met uw overdracht.

Back To Top