Ga naar hoofdinhoud

Reisverzekering

THAILAND REIS VERZEKERING OF ANDERE LANDEN WERELDWIJD:

Covid-19 heeft ons leven veranderd en zal dat ook in de komende jaren blijven doen. Dit geldt ook als u naar Thailand of andere landen wilt reizen, voor vakantie of om uw levensstijl weer op te pakken. U hebt dan een ziektekostenverzekering nodig die alle medische kosten dekt die u als gevolg van Covid zou kunnen oplopen, voor een bedrag van 100.000 dollar. Dat klinkt erg moeilijk, maar er is goed nieuws: Traveldocs gaat u helpen. U kunt uiteraard contact met ons opnemen via e-mail of telefoon of ons antwoorden met uw e-mailadres, telefoonnummer en wij zullen contact met u opnemen voor verdere opvolging.

Sinds 1 juli 2022 zijn alle covid-19 regelingen mbt het reizen naar Thailand komen te vervallen, behalve voor de Non-immigrant O retirement aanvragers. Voor deze groep is een verzekeringspolis met een dekking van minimaal 100.000 USD inclusief COVID dekking verplicht. Al onze verzekeringen voldoen aan de verzekeringseisen. Met ingang van 15 februari 2022 is de dekking voor asymptomatische gevallen als volgt veranderd: Reizigers die positief getest zijn op Covid-19 en die geen van de onderstaande symptomen vertonen, hoeven niet langer in quarantaine volgens de laatste voorschriften van het Ministerie van Volksgezondheid.

  • Wanneer de koorts hoger is dan 39 graden Celsius gedurende meer dan 24 uur
  • Ademhaling 25 keer sneller per minuut bij volwassenen
  • Zuurstofverzadiging < 94
  • Ziekten die veranderd zijn of symptomen die nauwlettend in de gaten gehouden moeten worden naar goeddunken van de arts
  • Bij kinderen, als ze moeite hebben met ademen, lusteloos zijn, of minder eten

Daarom zullen de verzekeraars niet langer dekking bieden voor de quarantaine kosten van asymptomatische cliënten, aangezien het niet langer medisch noodzakelijk is dat dergelijke gevallen in quarantaine worden geplaatst. Dit betekent ook dat er geen dekking meer is voor vluchten die geannuleerd moeten worden na een positieve test.

Als asymptomatische cliënten ervoor kiezen om in quarantaine te gaan in een hotel/hospitel of om zichzelf te isoleren, worden hun isolatiekosten (kamer, voedsel, alcoholgel, maskers enz.) niet door de verzekering gedekt.

Indien asymptomatische cliënten echter klinisch worden geadviseerd en doorverwezen door een medische professional (bijv. gecertificeerde arts) om gedwongen in quarantaine te gaan in een ziekenhuis of hospitaal, dan worden hun isolatiekosten door de verzekering gedekt.

Wilt uw organisatie advies? Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen of hieronder uw verzekeringsverzoek te plaatsen.

Populaire bestemmingen

Waarom voor TravelDocs kiezen?

Bespaar tot wel 35%

Wij hanteren de scherpste prijzen op het gebied van online visums bestellen.

Meer dan 500,000 Visums afgehandeld

We voorzien klanten altijd op tijd van hun visum!

24/7 Klantenservice

Wij zijn altijd beschikbaar om u te helpen met uw overdracht.

Back To Top