Ga naar hoofdinhoud
USA Visum

Hoe kunnen Nederlandse burgers naar Amerika reizen?

De Verenigde Staten zijn een van ’s werelds meest populaire toeristische bestemmingen. Hoe kun je dit land bezoeken en op de gemakkelijkste manier een visum krijgen?

Nederlandse burgers die van plan zijn naar Amerika te reizen, hebben een visum of ESTA (Electronic System for Travel Authorization) nodig. Traveldocs maakt het voor Nederlandse burgers gemakkelijk en snel om ESTA-aanvragen in te dienen.

Wat is ESTA?

ESTA is een elektronische reisvergunning die nodig is voor reizen naar de Verenigde Staten van minder dan 90 dagen. Het kan sneller en gemakkelijker worden verkregen dan een visum en is geldig voor 2 jaar.

ESTA te krijgen, wat zijn de vereisten?

 • Nederlands staatsburger zijn
 • Een geldig paspoort hebben
 • Niet langer dan 90 dagen reizen

Als u niet voldoet aan de voorwaarden voor een ESTA-visum, moet u een standaard visum aanvragen. Is uw ESTA-visum geweigerd of bent u na 2011 in Cuba geweest neem dan contact met ons op voor het aanvragen van een regulier visum.

USA Visum
USA Visum

Hoe vraagt u ESTA aan bij Traveldocs?

Ga naar de website van Traveldocs en volg de onderstaande stappen om een ESTA-aanvraag in te dienen:

 • Aanvraag: Vul gemakkelijk online de vereiste informatie in voor een Amerikaans visum.
 • Betaling: U kunt veilig online betalen met iDEAL, Bancontact, PayPal of een creditcard.
 • Visumlevering: U ontvangt uw visum zo snel mogelijk per e-mail.

Nadat uw aanvraag is goedgekeurd, stuurt Traveldocs u een e-mail. Het is belangrijk om deze e-mail bij u te hebben tijdens uw reis naar Amerika.

USA Visum Aanvragen
USA Visum Aanvragen

Waar moet u op letten tijdens het reizen naar Amerika?

 • Controleer en dien uw ESTA- of visumvereisten op tijd in voordat u op reis gaat.
 • Verifieer de geldigheidsduur van uw Amerikaanse visum en vernieuw indien nodig.
 • Bereid retour- of doorlopende vluchtkaartjes voor die uw vertrek- en aankomstdatums in Amerika aangeven.
 • Zorg ervoor dat u tijdens uw reis uw ESTA- of visumdocumenten bij u heeft en klaar bent om ze indien nodig aan douanebeambten te tonen.
 • Indien u na 2011 in Cuba bent geweest komt u niet in aanmerking voor een Esta, neem dan direct contact met ons op.
ESTA Visum
ESTA Visum

Een voorbeeldreisplan naar Amerika

Het is heel eenvoudig voor Nederlandse burgers om naar Amerika te reizen. U kunt bijvoorbeeld met een vlucht vanuit Amsterdam naar New York reizen. Houd bij het plannen van uw reis rekening met ESTA- of visumvereisten en bewaar uw reisdocumenten op een veilige plaats.

Reizen naar Amerika voor Nederlandse burgers kan een naadloze ervaring worden met de juiste informatie en documenten bij de hand. Met behulp van deze gids kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft om uw reis naar Amerika te plannen en kunt u een plezierige reis hebben.

Wat zijn de bezienswaardigheden en activiteiten in Amerika?

 • Steden:

New York: U kunt zich verwonderen over de schitterende wolkenkrabbers op het bruisende Times Square, genieten van het panoramische uitzicht op de stad vanaf het Empire State Building en een vredige wandeling maken in Central Park, omringd door de natuur.

Los Angeles: Ontdek de glinsterende wereld van sterren op de Hollywood Walk of Fame, volg de voetafdrukken van beroemdheden en geniet van het prachtige uitzicht op de stad vanaf het Griffith Observatory.

Miami: Ontspan op zonnige stranden, geniet van de turkooizen zee, bewonder de Art Deco-architectuur en geniet van het bruisende nachtleven.

 • Natuur:

Nationale parken: U kunt getuige zijn van de wonderen van de natuur in de wereldberoemde Grand Canyon, de geothermische wonderen ontdekken in Yellowstone en onder de indruk raken van de betoverende watervallen van Yosemite. Deze parken bieden een ideale omgeving voor avonturiers en natuurliefhebbers.

 • Cultuur en entertainment:

Musea: U kunt de uitgebreide collecties van het Smithsonian Institution bekijken en wereldberoemde kunstwerken zien in het San Francisco Museum of Modern Art.

Pretparken: Stap in een sprookjesachtige wereld in Disneyland en beleef een onvergetelijke ervaring met Disney-personages.

Er is voor elk wat wils in Amerika. Van prachtige steden tot betoverende natuurlijke schoonheid, van rijke culturele ervaringen tot leuke activiteiten, Amerika heeft een onvergetelijke vakantie voor u in petto.

USA Visum Aanvragen
USA Visum Aanvragen

Maak een visumaanvraag voor Amerika met Traveldocs en reis moeiteloos!

Goede reis!

Back To Top