Ga naar hoofdinhoud

E-visum China belangrijke informatie

E-VISUM CHINA AANVRAGEN KOSTEN 2024

Als u binnenkort samen naar China gaat reizen dan is het sinds kort weer mogelijk om het e-visum aan te vragen a € 199,95

 • Uitsluitend voor toeristen en zakenmensen, die naast hun zakelijkbezoek ook iets toeristisch doen (geen Engineers, alleen ‘ visit’/bezoek) het betreft een L visum (staat voor toerist) u mag namelijk nooit met 2 visa voor China in uw paspoort reizen.
 • U vertrekt niet al binnen 10 dagen naar China! na afgifte van het visum, moet u binnen 14 dagen inreizen.
 • U vliegt met minimaal met 2 personen heen en terug op dezelfde vlucht en blijft de hele reis samen.(de andere(n)
  heeft/hebben ook nog geen visum) U mag wel vanaf een andere plaats terug vliegen.
 • Uw verblijf in China is maximaal 30 dagen
 • Het betreft een eenmalige en in/uitreis (single entry)naar China.
 • Leeftijd onder de 80 , boven de 80 alleen als u met een jonger persoon gaat, of een reis met een Chinese gids
 • Kinderen onder de 18 moeten reizen met iemand boven de 18

Welke documenten  heeft u voor het E-visum China nodig:

 • kopie ID pagina paspoorten (paspoort moet nog 6 maanden geldig zijn na in-reis).Met dit paspoort moet u ook vliegen. (dat is de pagina, waar uw gegevens op staan).
  U mag in de onderste balk van het kopie paspoort niet krassen, het kopie paspoort wordt namelijk gescand! Met dit paspoort moet u ook reizen!
 • kopie ticket(s). (reservering van de vlucht) op naam of boeking van uw touroperator met de vluchtnummers erop en alle hotels met data er op wanneer u daar logeert, dan heeft u geen hotelboekingen nodig. alles dus op naam, data en vluchtgegevens. (hotel hoeft maar op een naam)
 • kopie ‘recente’ kleuren pasfoto of duidelijke selfie met witte achtergrond, recht vooruit kijken en de mond gesloten. U mag geen foto van uw pasfoto uit uw paspoort maken.
 • kopie hotelboeking(en) niet van Booking.com, mits al betaald, maar een booking rechtstreeks gereserveerd bij/van het hotel of een uitnodiging met adresgegevens en eventueel een reisschema en als u zakelijk gaat, een zakelijke uitnodiging zodat de reis overzichtelijk is. Er zijn 4 velden per persoon om alles up te loaden. Als dit te weinig is voor u, kunt u diverse hotels/tickets/etc. samenvoegen en in 1 keer uploaden. Eerst uitprinten en (zonder reclame) gezamenlijk weer scannen en dan uploaden. U kunt ook uiteraard foto’s maken met uw telefoon en dat uploaden.
 • De hele reis dient tevens compleet te zijn met alle hotelboekingen(met naam en adresgegevens). Zijn deze nog niet bekend? Bel dan eerst met  (0)23–2210004

NOTE/ EXTRA INFORMATIE NODIG BIJ:

1. Bent u in China geboren: laatste visum mee zenden of als u geadopteerd bent, kopie rode boekje
2. gaat u naar HONG KONG? Dan moet u ook een A-4’tje uploaden met handtekening welke dag dat u van Hong Kong naar het vast land gaat/ of andersom en met welk vervoer u dat gaat doen.

• START HIER ONDER DE AANVRAAG, u hoort binnen 4 werkdagen of de toestemming is goedgekeurd. Mocht het afgekeurd worden, dan krijgt u uw geld gewoon terug.
TIP: als u meerdere hotel- of vluchtreservering heeft, kunt u ze ook eerst uitprinten (reclame en voorwaarden achterwegen laten), samenvoegen en dan opnieuw scannen. Wij hebben de hotelboekingen maar 1x nodig of u nu met 2 of 10 personen bent. Dus dan kunt u in de overige velden iets anders uploaden als dat nodig is. Dit geldt ook voor de vluchtgegevens, als er meerdere namen op de reservering van de vlucht staan, hoeft u deze maar eenmaal te uploaden! Dan kunt u eventueel de overige velden gebruiken voor andere documenten.
TIP: Bent u met 2 gezinnen of 2 stellen, graag ieder stel/gezin zijn eigen visum aanvragen!
Mocht u niet kunnen scannen, dan mag u alles ook per post opsturen. Echter rekenen wij hier 15 euro extra voor!

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK:

U kunt het visum al een jaar van te voren aanvragen, echter wordt het 14 dagen voor u vertrek pas verstuurt. U hoort binnen 4 werkdagen na uw aanvraag, de toestemming , zo niet gelieve direct contact met ons op te nemen. (bij afwijzing krijgt u uw GELD RETOUR). Die dag krijgt u ook te horen wanneer het visum verzonden wordt vanuit China. Dit is 14 dagen voor uw vertrek. U krijgt dan van ons een email. De verzending duurt 2 a 3 werkdagen. U heeft ongeveer 12 dagen voor vertrek het visum in huis of land waar u dan verblijft (wij kunnen uw visum voor China over de hele wereld verzenden). De dag van verzending is ook de dag van afgifte en u moet dan binnen 14 dagen China in reizen. Bij binnenkomst mag u er nog 30 dagen blijven. De dag na de verzending krijgt u van ons een email met het track-trace nummer van DHL zodat u de zending kan volgen en een kopie van het visum voor China.
Voor overige vragen, graag mailen naar: info@visum-legalisatie.nl.

Traveldocs helpt bedrijven en particulieren bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Als erkend legalisatie bureau assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade of het consulaat. Voor deze dienstverlening berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd. Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant en Traveldocs hanteert scherpe prijzen, een professionele service met een adequate knowhow binnen de wereld van legalisaties. Uiteraard heeft U ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via visum-legalisatie.nl  doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Back To Top