Ga naar hoofdinhoud

Belangrijke informatie visum Thailand

Op vakantie naar Thailand? Hier leest u wat u daar zoal kunt doen.

Bangkok

Allereerst is het aangeraden om bij aankomst in Bangkok de eerste 2 a 3 dagen te spenderen in de hoofdstap. Zo kan je bijkomen van de jetlag en een beetje wennen aan het land.

Top 10 beste plekken in Bangkok

  1. Het Koninklijk Paleis (Grand Palace) is één van de meest bezochte locaties en tevens het hart van Bangkok. Hier kun je de Emerald Buddha tempel bewonderen, het museum bezoeken of een van de paviljoenen bezoeken.
  2. Breng een bezoekje aan de Thaise jungle door deel te nemen aan een hiking tour. Zo heb je onder andere de prachtige bossen rondom Chiang Mai, gigantische blauwe meren bij Khao Sok, en verborgen watervallen in Ko Chang. Daarnaast is een bezoekje aan het Khao Yai National Park ook een absolute aanrader!
  3. Scuba diving in Thailand is ook een absolute must do! Zo kun je prachtige koraal reven vinden bij de Andaman Zee, Manta roggen bekijken bij de Similan eilanden en prachtig marine leven vinden bij Koh Phi Phi.
  4. Voor de feestbeesten onder ons is er de mogelijkheid om een van de Full Moon parties mee te maken in Thailand. De prachtige lichtshows, vele gezellige bars en muziek zullen ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring geven aan je bezoek aan Thailand en een absolute must see!
  5. Breng een bezoekje aan de Olifanten sanctuary (Elephant Nature Park) in Chiang Mai, waar men verantwoorde, veilige en vooral gezonde verblijf biedt aan olifanten die al dan niet in gevangenschap hebben geleefd.

 

 

Visum Thailand nu aanvragen

Wilt u het visum Thailand direct aanvragen? Ga dan direct door naar het online aanvraagformulier. Wilt u eerst meer weten over het visum en de procedure? Lees dan onze FAQ visum Thailand pagina, of neem contact met ons op via het online contactformulier.

Traveldocs helpt bedrijven en particulieren bij de aanvraag van een visum of legalisatie. Als erkend legalisatie bureau assisteren wij u administratief en verzorgen wij de complete afhandeling bij de relevante ambassade of het consulaat. Voor deze dienstverlening berekenen wij bemiddelingskosten. Wij zijn geen overheidsinstantie of daaraan gelieerd. Alle door u te betalen kosten zijn duidelijk zichtbaar en volledig transparant en Traveldocs hanteert scherpe prijzen, een professionele service met een adequate knowhow binnen de wereld van legalisaties. Uiteraard heeft U ook de mogelijkheid om uw aanvraag rechtstreeks in te dienen bij de betreffende overheidsinstantie. Wanneer u een aanvraag via visum-legalisatie.nl  doet, betaalt u nooit meer voor de consulaire kosten dan bij de ambassade/ het consulaat.

Back To Top