Ga naar hoofdinhoud

Vietnam actie!

Bent u van plan om binnen kort naar Vietnam te reizen en wilt u een visum Vietnam goedkoop aanvragen? Bij Traveldocs betaald u nu tijdelijk slechts €45,95 euro per persoon, per aanvraag!

Nergens anders kunt u het visum goedkoper krijgen dan bij Traveldocs, want voor slechts €45,95 euro per persoon ontvangt u al het visum Vietnam binnen 3 werkdagen per e-mail! Bij sommige visumbureaus kunt u bijvoorbeeld enkel het Visum On Arrival (de pre-authorization, welke slechts een goedkeuring is om een visum bij aankomst te kunnen kopen en niet het daadwerkelijk visum!) verkrijgen, waardoor u bij aankomst weer zult moeten betalen om het stempeltje in het paspoort gezet te krijgen. Hierdoor moet u bij aankomst alsnog vaak lang in de rij staan en betaald u vaak onnodig dubbele kosten voor het visum.

Traveldocs ontzorgt u juist van alle moeite en wachttijden rondom het visum Vietnam, omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk het juist is om voor vertrek geen gedoe te moeten hebben met al het nodige papierwerk. Daarvoor schakelt u immers een visumbureau als bemiddelaar in. Wij zorgen er daarom dan ook voor dat u het daadwerkelijke e-visum Vietnam verkrijgt en niet het pre-approval document voor het aanschaffen van een Visa on Arrival. Hiermee kunt u snel en gemakkelijk inchecken bij de immigration, heeft u geen onverwachte aanvullende kosten bij aankomst en gaat uw inreisprocedure een stuk sneller! Dit alles voor nu slechts €45,95 euro per persoon, per aanvraag!

Hieronder leest u wat u nodig heeft om het visum Vietnam te kunnen aanvragen, aan welke voorwaarden u moet voldoen en alle overige nodige informatie over het visum Vietnam.

 

Voorwaarden Visum Vietnam

Om het e-visum voor Vietnam te kunnen aanvragen, moet u voldoen aan een aantal voorwaarden. Welke dat zijn leest u hieronder:

  1. U moet een van de 80 nationaliteiten hebben welke in aanmerking komen voor het visum Vietnam. Alle EU landen kunnen hier aanspraak op maken. Belangrijk is wel dat u beschikt over een officieel paspoort van een EU land, welke nog tenminste 6 maanden geldig is op moment van aankomst.
  2. Naast een geldige nationaliteit en paspoort heeft u ook een digitale pasfoto nodig. Deze kunt u laten maken bij de pasfotograaf of u kunt een scherpe foto met uw (telefoon) camera maken van een reeds bestaande pasfoto.
  3. Als laatste heeft u een boekingsbevestiging nodig (van bijvoorbeeld een reisbureau), waarop uw vluchtschema, reisdata en naam te zien zijn.

 

Hoe kan ik deelnemen aan de actie?

Deelname aan de actie voor het visum Vietnam is heel simpel! Het enige wat u hoeft te doen is ons een mailtje te sturen of het contactformulier in te vullen. Onze visumexperts nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op via de telefoon of e-mail.

Uiteraard sturen wij u per mail dan nogmaals toe wat wij allemaal van u nodig hebben, samen met een kort vragenformulier, welke u per persoon moet beantwoorden. Hierin moet u onder andere laten weten wat uw aankomstpunt in Vietnam is, waar u zult verblijven en vanaf welk grenspost u het land weer zult vertrekken. Het invullen van dit vragenformulier duurt ongeveer 2 minuten.

Daarna kunt u deze inscannen en samen met de overige nodige documenten per mail naar ons toesturen. Hiermee bevestigd u uw deelname. Zodra wij deze documenten van u hebben ontvangen sturen wij u per mail de factuur toe, samen met een betaallinkje. Hiermee kunt u de kosten van het visum Vietnam direct online via iDeal, Creditcard of Bancontact voldoen.

Zodra de betaling is ontvangen gaat de verwerkingstijd van start.

Verwerkingstijd en geldigheid visum Vietnam

Het visum Vietnam is 30 dagen geldig vanaf het moment dat u heeft opgegeven als oorspronkelijk inreisdatum. Dit is dus het datum van binnenkomst dat u invult op het formulier. Wijzigt deze naar een later moment? Dan is dat niet zo erg. Wel moet u er rekening mee houden dat u dan een korter verblijfsperiode heeft. Hieronder een paar voorbeelden:

Voorbeeld A: U heeft op het formulier opgegeven dat u op 30 mei Vietnam zult inreizen. Het visum zal dus vanaf 30 mei geldig zijn voor 30 dagen. U moet in dit geval uiterlijk 29 juni het land verlaten.

Voorbeeld B: U heeft uw visum Vietnam aanvraag ingediend met als aankomstdatum 30 mei, maar deze wijzigt door een vertraagde vlucht naar 31 mei. U moet dan het land alsnog uiterlijk 29 juni verlaten, omdat u dan één dag minder aan geldigheid heeft.

Is uw inreisdatum eerder dan de opgegeven datum op het vragenformulier? Dan mag u niet op het visum reizen en moet u een nieuw visum Vietnam voor vertrek aanvragen. Later inreizen is dus geen probleem, zolang u er rekening mee houdt dat het maximum verblijfsperiode dan ook verkort. Eerder inreizen dan de door u opgegeven datum mag niet.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn visum Vietnam heb?

De eerste stap begint dus bij het aanvragen van het visum Vietnam, dit doet u per e-mail of middels ons contactformulier. Daarna ontvangt u binnen 2 werkdagen een mail met daarin precies wat wij van u nodig hebben en aan welke voorwaarden deze documenten moeten voldoen. Afhankelijk van hoe lang u bezig bent met het verzamelen van de nodige documenten, kan de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling genomen worden.

Indien u de benodigde documenten op werkdagen voor 17:00 uur aanlevert en de betaling voor diezelfde tijd voldoet, gaat het dezelfde dag nog in verwerking. Vanaf dan kunt u maximaal 3 werkdagen rekenen (72 uur). Binnen 3 werkdagen ontvangt u het visum geheel digitaal in .PDF formaat van ons.

visum Vietnam aanvragen

 

Visa on Arrival en het E-Visum Vietnam

Vietnam kent twee type reistoestemmingen, namelijk het pre-approval Visa on Arrival document en het daadwerkelijk e-visum Vietnam. Met het pre-approval document krijgt u in feite slechts toestemming van de Vietnamese autoriteiten om een visum bij aankomst te kopen. Dit is dus niet het e-visum Vietnam, maar een autorisatiebrief, dat men vaak wel verkoopt onder het mom van een visum Vietnam.

Bij Traveldocs ontvangt u wél het daadwerkelijk e-visum Vietnam. Hierdoor hoeft u geen extra kosten te maken bij aankomst, hoeft u niet in de wachtrij te staan en gaat de incheckprocedure bij de immigratiedienst in Vietnam aanzienlijk sneller. Met het e-visum Vietnam kunt u Vietnam inreizen via

Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een regulier visum Vietnam aan te vragen via de Vietnamese ambassade. Dit visum wordt als vanouds nog in uw paspoort aangebracht door een consulaire medewerker van de Vietnamese ambassade. Indien uw verblijf langer is dan 30 dagen of wanneer u een visum met een langere geldigheid of meerdere inreizen wenst aan te vragen bijvoorbeeld, kan dit een alternatief bieden. Uiteraard kunnen wij u ook hierbij ondersteunen. Neem in dat geval ongeveer 6 weken voor vertrek contact met ons op. Let er daarnaast op dat voor deze actie enkel het e-Visum Vietnam van toepassing is.

Ontvang het visum Vietnam al binnen 3 werkdagen na aanvragen! Nergens gaat dit sneller en nergens vindt u het visum Vietnam goedkoper dan bij Traveldocs!

Wilt u het visum Vietnam goedkoop en geheel online direct aanvragen? Klik dan op de button hieronder en vul het contactformulier in! Onze visumexperts nemen binnen 2 werkdagen contact met u op via de mail of telefoon.

 

Direct uw visum Vietnam aanvragen!

 

 

Heeft u vragen over het visum Vietnam en wilt u meer informatie hierover hebben? Neem dan een kijkje op onze visum Vietnam FAQ pagina.

 

 

De Vietnam visum actie loopt tot en met 31 augustus 2022.

Back To Top